Vaalikone

 

INFO Able Danger Afganistan Aivopesu Al Qaida Amerikkalaiset BCCI Big Brother bush / bushit CIA Constitution Diana & Charles Dixie Chicks EY  /  EU FBI FED Globalisaatio HAARP Harjoitukset Historia Historian suurmiehet hitler / bushit Huumeet Hollywood Hyötyjät Irak & saddam Iran & muut IRS Israel /Juut./Zion. John F. Kennedy John O´Neill Khazaria Kultaharkot Kuvamanipulaatiot Lennot Maailmanpankki Media Microchip Microsoft Muut 11.9. päivät Muut lavastukset Neocons New World Order Norad NASA Kuulennot NSA NSC Occult Sign Operaatioita obama Osama bin Laden Pakistan Patriot Act Pentagon Pernarutto PNAC Presidentit Psygologia Pörssi Roistovaltiot Rothschild Salaseurat Sankarit Shanksville Sotilasasiantuntija Syntipukit Tutkimuskomissio Vaalikone Vellihousut Videot Whistleblower WTC 1 & 2 WTC  7 Öljy

Vaalikone = Vallankaappaus = coup dèat

4 yhtiötä (Diebold, ES & S, Hart ja Sequoia) "laskevat" vaaleissa annetut äänet salassa tarkkailijoilta.

Sähköinen äänestys vastatuulessa Yhdysvalloissa

- ma 30.7.2007 klo 18:06
Kalifornian osavaltion teettämä tutkimus on surullista kuultavaa sähköisen äänestyksen kannattajille. Perjantaina julkaistun tutkimuksen mukaan jokaisen testatun äänestysjärjestelmän suojaukset on mahdollista ohittaa.

"Turvallisuusryhmät kykenivät ohittamaan fyysisen suojauksen ja ohjelmistosuojauksen jokaisessa testatussa laitteistossa", kertoi osavaltion ministeri Debra Bowen.

Bowen päättää ensi perjantaihin mennessä minkälaista äänestysjärjestelmää vuoden 2008 presidentinvaalien esivaaleissa käytetään Kaliforniassa. Ministeri ei osannut arvioida tuloksien vaikutuksia päätökseen ennen perinpohjaista syventymistä.

Yhdysvalloissa demokratiaa ei enää ole, vaalikoneita voidaan ohjelmistollisesti peukaloida ja tulos on se mitä "illuminati" tai vapaamuurarit tai salaseurat haluavat. bush on saanut molemmissa presidentinvaaleissa selvästi vähemmän ääniä kuin vastustaja, mutta microsoftin ohjelmistolla ja diebold äänestyskoneella tulos on käännetty päinvastaiseksi !

Tässä todistevideo;  Hacking Democracy    Kannattaa katsoa, totuus on karmea ! Filmissä suomalainen it-asiantuntija Harri Hursti näyttää miten amerikkalaisten käyttämä äänestyskone saadaan näyttämään haluttua tulos jälkiä jättämättä. Harrin osuus alkaa tunnin kohdalla.

(Harri Hursti tuli tunnetuksi median tehdessä hänestä yhden ensimmäisistä ATK-alan "teinineroista" 1980-luvun alkupuolella. Hän teki jo 16-vuotiaana täysiä työpäiviä tietokoneiden parissa koulun ohella. 1990-luvun lopulla Hursti toimi Eunet Finland Oy:n toimitusjohtajana ja sen jälkeen amerikkalaisen KPNQwestin varatoimitusjohtajana. Vuosina 2001-2005 hän toimi espoolaisen ROMmon Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

Vuonna 2005 Hursti todisti julkaisemassaan raportissa Yhdysvaltain vaaleissa käytettävässä äänestysjärjestelmässä olevan vakavia tietoturvaongelmia. Lisäksi hän esiintyi dokumentissa Hacking Democracy tietokoneasiantuntijana etsien tietoturvaongelmia äänestyskoneista)

http://video.google.com/videoplay?docid=-365586126885215066&q=hacking+democracy&total=59&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

Ellei linkki toimi; Hae google video sivuilta hakusanalla hacking democracy

 

Asiantuntijat kauhistelevat Harri Hurstin löytämiä äänestysaukkoja

Jaakko Kuivalainen  Julkaistu 15.05.2006 kello: 10:45

 

 
  Hurstin raportti esittelee äänestyspäätteen sisuksia.

 
It-asiantuntija Harri Hursti julkaisi BlackBoxVoting-järjestön kanssa viime viikolla raporttinsa Dieboldin äänestysjärjestelmän haavoittuvuuksista. Yhdysvaltalaiset tutkijat ja asiantuntijat pitävät aukkoja vakavimpina, mitä sähköisen äänestyksen järjestelmistä on ikinä löydetty. Pennsylvaniassa on jo määrätty äänetyspäätteet päivitettäviksi.

Hurstin raportti käsittelee tietoturvaongelmia Dieboldin kosketusnäytöillä varustetuissa TSx- ja TS6-äänestyspäätteissä, jotka ovat yleisesti käytössä Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Julkaisu ajoittui keskelle Yhdysvaltain osavaltioiden esivaalikautta.

Vakavin aukoista antaa hyökkääjälle mahdollisuuden asentaa haittaohjelman äänestyspäätteeseen käytännössä jälkiä jättämättä, jos hyökkääjällä on fyysinen pääsy laitteen luo, raportissa todetaan.

Hurstin mukaan ohjelman voi ujuttaa laitteeseen jopa vuosia ennen sen aktivoitumista. Päätteeseen ladattu haittaohjelma voisi vääristää äänestystuloksia.

- Julkisesti saatavilla olevan dokumentaation, lähdekoodin palasten ja testauksen perusteella näyttää, että järjestelmään on useita takaovia, joita turvallisuuden näkökulmasta ei voi hyväksyä.

Aiemmat löydöt kalpenevat

Princetonin yliopiston professori Ed Felten ja Johns Hopkinsin yliopiston professori Aviel Rubin analysoivat Hurstin löytöjä
Freedom-to-Tinker-blogissa.

- Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Dieboldilla on vakavia tietoturvaongelmia - tämä tosin vaikuttaa pahimmalta niistä kaikista, tutkijat kirjottavat.

Aviel Rubin on analysoinut Dieboldin äänestyspäätteiden lähdekoodia ja julkaisi vuonna 2003 ensimmäisenä tietoja lähdekoodista löytyneistä tietoturva-aukoista.

- Tämä saa meidän löytämämme aukot näyttämään triviaaleilta, hän kommentoi SecurityFocus-verkkolehdelle.

Pennsylvania määräsi päivityksen

New York Timesin haastattelema tietotekniikan professori Michael I. Shamos Carnegie Mellonin yliopistosta arvioi myös, että haavoittuvuus on vakavin, mitä äänestysjärjestelmistä on koskaan löydetty.

Shamos toimii Pennsylvanian osavaltion esivaaleissa. Äänestyspäivä on huomenna tiistaina. Vaaleissa käytetään Dieboldin haavoittuvia päätteitä, joita on käytössä myös useissa muissa esivaaleissa Yhdysvalloissa tulevina viikkoina.

SecuryFocus kertoo Pennsylvanian vaaliviranomaiset lähettäneen viime viikolla Hurstin raportin vuoksi vaalivirkailijoille varoituksen ja toimintaohjeet. Määräyksen mukaan äänestyspäätteiden ohjelmisto pitää päivittää ja sen jälkeen päätteet siirtää lukkojen taakse säilöön vaalipäivään asti.

Päivittäminen ei välttämättä auta

Feltenin ja Rubinin toteavat, että järjestelmän joutumista hyökkääjän hallintaan olisi erittäin vaikea havaita, koska hyökkääjä voi väärentää myös ohjelmistopäivitysten asennuksen onnistumisesta kertovia järjestelmäviestejä.

- Tällä hetkellä ei ole mahdollista selvittää kaikkia tapoja, joilla järjestelmä voi olla haavoittuva, ja täman suuruusluokan ongelman löytyminen keskellä esivaalikautta on skenaario, jota me olemme koko ajan pelänneet.

- Uskomme, että vaaliviranomaisten ja hallituksen olisi syytä vakavasti harkita, pitäisikö kaupallisiin tuotteisiin perustuvaa laitteistoa ja käyttöjärjestelmää ylipäätään käyttää vaaleissa, Rubin ja Felten kirjoittavat.

Dieboldin äänestyspäätteissä on käytössä muokattu Windows CE -käyttöjärjestelmä.

Yksityiskohtia vain viranomaisille

Hursti ja sähköiseen äänestämiseen kriittisesti suhtautuva BlackBoxVoting-järjestö jakoivat tutkijoille ja viranomaisille täydellisen version raportista ja julkaisivat järjestön nettisivuilla karsitun version.

Hursti on luvannut lisätietoja päätteiden haavoittuvuuksista tämän päivän aikana.

Harri Hursti toimi 90-luvun lopulla internet-operaattori Eunet Finland Oy:n toimitusjohtajana ennen yhtiön myyntiä KPNQwestille. Hursti on myös F-Securen vuonna 2005 ostaman Rommon-tietoturvayhtiön perustajia ja toimi aiemmin yhtiön hallituksen puheenjohtajana.
 

2000

bush valittiin republikaanina Yhdysvaltain presidentiksi epäselviä piirteitä saaneessa vuoden 2000 presidentinvaaleissa. Ääniä jouduttiin laskemaan uudelleen mm. Floridan osavaltiossa useampaan otteeseen. Lopulta vaalituloksen vahvisti Yhdysvaltain korkein oikeus. Bush voitti vaaleissa demokraattien Al Goren, vaikka sai tätä vähemmän ääniä (Bush 47,9% ja Gore 48,4%). Yhdysvaltain vaalilainsäädännön mukaan tämä on mahdollista, koska presidentin valitsijamiehet valitaan kustakin osavaltiosta erikseen.

Vaa'ankieliasemassa olleen Floridan ääntenlaskussa oli skandaalin aineksia ja lopulta vasta korkein oikeus ratkaisi tilanteen Bushin hyväksi. Monet mustat kongressiedustajat vastustivat päätöstä väittäen, että vaalituloksessa heijastui maan korkeimman oikeuden eikä kansan tahto. Hieman hämärämmälle jäänyt tieto on, että korkeimman oikeuden jäsenistä osa oli Bushin tuttuja ja tukijoita (wikipedia).

Tuhansia "mustia" ei päästetty äänestämään tai äänet hylättiin koska heillä väitettiin olevan rikollista taustaa ja kun he luultavasti olisivat äänestäneet demokraatti Gorea. Valkoiset rikolliset saivat äänestää. Tiedot löytyvät äänestysluetteloista.

Florida maksoi 4 mil.. dollari firmalle nimeltään ChoicePoint, joka huolehti äänestysluetteloista ja ohjeisti ketkä saivat äänestää ja ketkä eivät. Sattumalta bushin kampanjapäällikkö vastasi myös Floridan ääntenlaskennasta !!!  Florida oli ainoa osavaltio, jossa yksityinen firma huolehti äänestystietokannasta ja reiluun ylihintaan ! Linkki wikipediaan; http://en.wikipedia.org/wiki/ChoicePoint (tätä sivua ei ole suomennettu) Eli vaalitulos oli käytännössä selvillä jo sopimusta tehtäessä ennen vaaleja !

kuvassa Stalin; tärkeintä ei ole äänestys, vaan se kuka äänet laskee !

Ajatelkaa, yksityinen firma huolehti äänestysluetteloista. Sama kuin Suomessa Sonera, Elisa, Dna tai Nokia laatisi äänioikeusluettelot ja päättäisi kuka saa äänestää ja kuka ei ! Systeemihän on demokratian irvikuva !!!

Sattumalta Floridan kuvernöörinä oli georgen pikkuveli jeb bush, joka junaili lopputuloksen bushin rikollisuvun voitoksi. Muistatko tämän äänestysfarssin !

Edustajainhuoneen (House of Representatives) ja Senaatin yhteisistunnosta, jossa vahvistettiin bushin valinta tuli myös farssi. Jos joku edustajainhuoneen jäsen esittää vastalauseen vaalituloksen johdosta, hän tarvitsee tuekseen yhden senaattorin allekirjoituksen. Kukaan vähemmistöjen edustaja ei saanut tuekseen yhtäkään senaattoria. Vähemmistöjen edustajat vetosivat vääristeltyyn vaalitulokseen, rikolliseen menettelyyn vaalitoimituksessa ja ääntenlaskennassa puheissaan, mutta ilmeisesti kaikki senaattorit olivat valkoisia.

Virkaanastujaisissa bushin limusiinia heiteltiin kananmunilla ja kymmenet tuhannet ihmiset osoittivat mieltään eikä bush voinut kävellä riemusaatossa valkoiseen taloon.

Eli kansan taholta vihattu mies alusta asti.

Vanha sanonta; Money talks, bullshit walks

2004

Ennenvanhaan toimivat "yksinäiset pyssymiehet" sekä sattui "lentokoneiden putoamisia" mutta 2000-luvulla on atk apuna. Amerikkalaisten käyttämät "äänestyskoneet" ovat helposti ohjelmoitavissa näyttämään väärä äänestystulos ilman että siitä jää merkintää koneeseen.

Tässä linkki, jossa videonpätkä: http://www.californiaconnected.org/newsroom/archives/237 näyttää miten helposti äänestyskone saadaan tekemään ihan mitä vaan !

Ja toinen:

http://video.google.com/videoplay?docid=-365586126885215066&q=hacking+democracy&total=59&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

 

Katso filmi busheista;  BBC Three - bush family fortunes, investigation by BBD and Greg Palast

http://video.google.com/videoplay?docid=-8187301869971500776&q=bush+family+fortunes%2C+investigation+Greg+Palast

Täältäkin löytyy muutama;

http://www.thedossier.ukonline.co.uk/video_elitesecretsocieties.htm

 

 

Vuoden 2004 vaalivoiton aitoutta epäillään, äänestyskoneisiin ei oikein luoteta !

Konkurssiin mennyt Enron oli bushien avokätinen tukija, katso WTC 7

Seuraavassa kevyempi raportti siitä miten elektroninen äänestyskone toimii Floridassa (15 Mt, avautuu Quick time playerillä).

 

Tässä linkki jossa voit itse kokeilla äänestyskonedemoa; http://www.diebold.com/dieboldes/demos.asp   klikkaa sivulla: AccuVote TSX™

Yksinäisten pyssymiesten uhriksi joutuneet:

  • John F. Kennedy

  • Martin Luther King

  • Ropert F. Kennedy

  • Gov. George Wallace, shot while campaigning against Nixon

Lentokoneiden putoamisissa kuolleet sopivasti vaalien alla:

  • senaattori Paul Wellstone

  • Governor Mel Carnahan, died in a plane crash in October 2000 while campaigning against Senator Ashcroft

  • 1972 plane crash of Representatives Nick Begich and Hale Boggs