Skull & Bones

 

300 Komitea
Bilderberg
Bohemian Grove
CFR
illuminati
Rooman Klubi
Round Table
Saatananpalvojat
Skull & Bones
Trilateral Ccommission
Vapaamuurarit

SKULL & BONES ELI ULKOMAANSUHTEIDEN NEUVOSTON SISÄPIIRI

William Huntington Russel ja Alfonso Taft perustivat salaseuran (Skull & Bones)Yalen yliopistossa vuonna 1833. Vuonna 1856 salaseura liitettiin osaksi Russel Trustia. Skull & Bones muodostaa CFR:n sisäpiirin. Siihen kuuluvat seuraavat suuret suvut: Rockefeller (Standard Oil), Harriman, Weyerhauser, Sloane, Pillsbury, Bush, Davison (J. P. Morgan) ja Payne(Standard Oil). Osa Skull & Bonesin jäsenistä ovat kuuluneet myös "Jason Societyyn". (The Order of Skull & Bones )

Skull & Bones tai The Order of Death on saatanallinen salaseura, joka on perustettu satoja vuosia sitten säilyttämään ”sininen” aatelinen veri vallankahvassa yhdysvalloissa kun englannin siirtomaajoukot perääntyivät ja antoivat sille itsenäisyyden.

Englanti ei antanut amerikalle itsenäisyyttä, koska kaikki yhdysvaltain presidentit periytyvät suoraan kuninkaallisista, royal House of Stewart ja muista ”siniverisistä” aatelissuvuista.

The Order of Skull and Bones is a secret society based at Yale University, in New Haven, Connecticut.

Kyseessä on salaseura, johon molemmat bushit ja lukuisat johtavissa asemissa olevat miehet kuuluvat, netistä löytyy lisätietoja. Kuvassa vanhempi bush kellon vieressä vasemmalla.

http://www.youtube.com/watch?v=rcZig9Fkr1A