Rooman Klubi

 

300 Komitea
Bilderberg
Bohemian Grove
CFR
illuminati
Rooman Klubi
Round Table
Saatananpalvojat
Skull & Bones
Trilateral Ccommission
Vapaamuurarit

Rooman Klubi

 Rooman Klubin toiminta on melko avointa, vaikka monet sen jäsenistä ovat mukana myös salassa toimivissa järjestöissä. Ehkä juuri sen vuoksi ovat monet sen ajamat tavoitteet yhteneväiset mm. Bilderberg-ryhmän ja Trilateraalisen Komission kanssa.

Rooman Klubi on ottanut tärkeimmäksi tehtäväkseen väestönkasvun rajojen seuraamisen. Sen ajatuksena on ollut, että köyhyys ja poliittinen epävakaus kolmannessa maailmassa aiheutuvat siitä, että ihmiskunta on lähestymässä ekologista luhistumista ylikansoituksen ja niukentuvien elintarvikevarojen seurauksena. Klubin mielipide onkin, että harvat ja valistuneet ottaisivat kontrollin tilanteesta.

Rooman Klubin vaikutusvallalla tilasi Jimmy Carterin (TC) hallitus 24. heinäkuuta vuonna 1980 Trilateraaliselta Komissiolta aihetta käsittelevän raportin, joka voimakkaasti levitti ympäristöajattelua. Tutkielma nimeltä Global 2000 piirsi hyvin pelottavan kuvan maailman tulevaisuudesta, suunnaton liikakansoitus, raaka-aine- ja elintarvikepula ja ympäristöuhka, joka vaatisi ainakin 170 miljoonan ihmisen hengen vuoteen 2000 mennessä. Kuukautta myöhemmin ilmestyi toinen raportti, Global Future A Time to Act, jossa esitettiin joukko toimenpiteitä joilla kohdata esitetty kriisi. Listan ylimpänä oli syntyvyyden säännöstely sterilisoimalla ja muilla keinoin. Samalla esitettiin, että tieteellisen kehityksen ja tekniikan siirtoa kehitysmaihin pitää jarruttaa. Cyrus Vance, joka oli Jimmy Carterin ulkoministeri ennen Edmund Muskieta, oli mies joka tilasi molemmat raportit ministerikautenaan. Hän istui luonnollisesti myös molempien raportti-komiteoiden puheenjohtajana.

Mielenkiintoista on nostaa esiin ne kasvot ja voimat jotka ovat kirjoittaneet Rooman Klubin ja edellä mainitut kaksi amerikkalaista raporttia. Silloin huomataan, että kyseessä ovat samat poliitikot, pankkiirit, akateemikot ja teollisuusomistajat, jotka tukevat ja edistävät sitä politiikkaa jota harjoittaa eliittijohtoinen Kansainvälinen Valuuttarahasto (IMF) ja Maailmapankki, jotka puolestaan ovat vastuussa miljoonien ihmisten kuolemasta, nälästä ja kärsimyksestä. Eräs Global 2000-raportin alullepanijoista oli Robert McNamara, Maailmanpankin entinen presidentti, jonka politiikka on aiheuttanut suunnatonta ympäristötuhoa ja kuolemaa kolmannessa maailmassa. Nyt on Maailmanpankin johtoon asetettu sotahaukkana tunnettu Paul Wolfowitz.