Salaliittofaktat

 

Sivun alareunassa on linkki seuraavalle sivulle, kuu ja Kennedy tulevat myöhemmin

Historiaa, mediaa ja salaseuroja kauan seurattuani päätin 50 v. täytettyäni tulla ulos kaapista kertomaan täysin toisenlaisesta todellisuudesta.

Yleinen käsitys on, että Syyskuun 11. päivänä 2001 Osama bin Laden Al Qaida järjestöineen hyökkäsi Yhdysvaltoihin kaappaamalla 4 lentokonetta ja ohjaamalla ne WTC-torneihin, Pentagoniin ja yksi tipahti pellolle Pennsylvaniaan.

Maailma on musta-valkoinen ja jakautunut kahtia; länsimaat pitävät Osama bin Ladenia terroristina mutta itämailla george bushia pidetään vielä pahempana terroristina. Valta-osa muslimeista idässä ja Euroopassakin on sitä mieltä, etteivät Arabit olleet 9/11 hyökkäyksien takana.

Päivän tapahtumista ollaan montaa mieltä;

 1. Suurin osa ihmisistä on sitä mieltä, että media kertoi asiat niin kuin ne olivat ja he eivät ole koskaan kuulleetkaan mitään muuta versiota tapahtuneesta.

 2. Kasvava joukko ihmisiä on sitä mieltä, että tuon päivän tapahtumat olivat vuosisadan huijaus terrorismin vastaisen sodan aloittamiseksi ja mm. USA:n öljynsaannin turvaamiseksi. Iskut olivat sisäpiirin juttu (inside job) eli amerikkalaisten itsensä ja israelilaisten suunnittelemat ja toteuttamat. Ei tietenkään virallisten tahojen määräämää, vaan "varjohallituksen eli mustan eliitin toimia" . Osa virallista hallintoakin oli hankkeessa mukana, erityisesti korkein johto.

 3. Loput ovat kuulleet ns. salaliittoteorioista, mutta hylkäävät ne mahdottomina sen enempää faktoja tutkimatta, koska mediassa niiden esittäjät leimataan kahjoiksi.

Olen muutaman vuoden jättänyt television katsomisen vähemmälle kaivellen tietoa näistä asioista netistä ja tullut siihen tulokseen että vaihtoehto 2 vääjäämättä on totuus, sillä media ei ole kertonut läheskään kaikkea eikä totuudenmukaisesti siitä mitä tuona päivänä tapahtui ja mitä siihen liittyi ennen ja jälkeen tuon päivän.

Hyvin nopeasti selvisi, että lentokoneet olivat vain harhautusta ja tornit otettiin alas räjähteillä eikä Pentagonista löytynyt mitään lentokoneen jäännöksiä kuten ei myöskään sieltä pellolta Pennsylvaniassa, joten rupesin penkomaan mitä historiassa on tapahtunut. Huomasin historiaan tutustumisen erittäin hyödylliseksi ja siksi heittelen näille sivuille mukaan historian suurmiesten (hyvässä ja pahassa) lausuntoja, sillä niissä on totuuden siemen ja ne sopivat tähänkin päivään.

In a interview with Sarah McClendon in December 1992, George Bush Sr. admitted: "Sarah, if the American people had ever known the truth about what we Bushes have done to this nation, we would be chased down in the streets and lynched."

Sarah McClendonin haastattelussa Joulukuussa 1992 george bush vanhempi myönsi: "Sarah, jos Amerikan kansa koskaan olisi saanut tietää totuuden siitä, mitä me bushit olemme tehneet tälle kansakunnalle, meidät olisi jahdattu kiinni kaduilla ja lynkattu".

Tämä lausunto koskee siis häntä itseään ja isäänsä, joka dokumentein todistettavasti rahoitti silloisen vihollisen eli hitlerin ja natsisaksan sotatoimia, ei vielä näitä nuoremman bushin rikoksia.

 

Seuraavan kuvan henkilöt ovat enemmän syyllisiä 911 tapahtumaan kuin Osama bin Laden, jolle lankesi tässä tapauksessa syntipukin rooli kuten aikoinaan Lee Harvey Oswaldille Kennedyn murhan yhteydessä. Osama on videoillaan ylistänyt iskuja ja niiden tekijöitä, mutta ei ole ilmoittautunut niiden tekijäksi. Tunnustusvideo on yleisesti tuomittu ja todistettu väärennökseksi.

Väite on niin hurja ja pöyristyttävä, että nyt varmaan meinaat mopon karanneen käsistä ja pahasti. Ennen kuin kehottelet laittamaan hartsia hihnaan pidon parantamiseksi, tutustu nyt kaikessa rauhassa tunti tai pari siihen mitä koetan kertoa ja mieti sitten uudestaan. Tosin tämä kokonaisuus on niin valtava että näiden asioiden kokonaisvaltainen hahmottaminen vie aikaa kuukausia. Näiden asioiden ollessa totta, koko länsimainen käsityksemme maailman tilasta osoittautuu vääjäämättä vääräksi.

J. Edgar Hoover, FBI:n johtaja vuosina 1924-1972 eli yhteensä 48 vuotta;

“The individual is handicapped by coming face to face with a conspiracy so monstrous he cannot believe it exists” 

"Yksilö halvaantuu, kun hän joutuu kasvotusten niin helvetillisen salaliiton kanssa, että hän ei voi uskoa, että se on olemassa"

Tosiasia valitettavasti kuitenkin on, että mitä enemmän asiaa tutkii, sitä uskottavampaa netistä löytyvä sensuroimaton ja alkuperäinen tieto tapahtumien kulusta on, kuin viralliset selitykset, jotka eivät kertakaikkiaan kestä päivänvaloa vaan ne mm. kumoavat fysiikan lait, mitä tulee WTC-tornien sortumiseen sekä aineen häviämättömyyteen.

En ole asiantuntija noissa asioissa, mutta kun sadat täyspäiset professorit, insinöörit ym. asiantuntijat kertovat ja perustelevat aukottomasti asiansa, niin pakkohan se on uskoa. Kun filmejä, kuvia ja analyysejä aiheesta seuraa avoimin mielin maalaisjärkeä käyttäen, niin tulee aivan samaan tulokseen; VIRALLINEN RAPORTTI HERÄTTÄÄ ENEMMÄN KYSYMYKSIÄ KUIN ANTAA VASTAUKSIA

Salaliitto sanasta tulee yleensä ensin mieleen salaliitto-TEORIA, mutta hyvin usein kyseessä on salaliitto-FAKTA ja nämä sivut perustuvat faktoihin, eivät fiktioihin. Lähteinä käytän alkuperäisiä dokumentteja mm. yhdysvaltain hallinnon omia. Tarkoitus ei ole herjata bushia hallintoineen vaan tuoda tosiasiat näkyville. Mutta kun tarpeeksi tunkiota tonkii, p...a pulpahtaa pinnalle.

Sanotaan että kaikki totuus käy läpi 3 vaihetta;

1.       Kieltäminen; ei varmasti ole totta.

2.       Voimakas vastustus; herjataan viestintuojaa eikä tutkita itse viestiä

3.       Laajalle levinnyt yleinen hyväksyntä jokapäiväisenä arkitietona

Virallinen raportti, joka sekin on yhtälailla salaliittoteoria;

 •  sen mukaan 19 arabiterroristia salaliitossa Osama bin Ladenin kanssa ja määrittelemätön määrä muita Al-Qaidan jäseniä kaappasivat koneet
  •  sen ei ole koskaan todistettu pitävän paikkaansa
  •  yhtään oikeudenkäyntiä ei ole ollut
  •  yhtään lisätodisteita ei ole esitetty samantein muutaman tunnin sisällä esitettyjen harhaanjohtavien johtopäätelmien lisäksi.

Salaseurat tietysti pysyttelevät piilossa ja järjestelevät asioita verhojen takana, mutta yleisessä tiedossa on, että numerologia ja symboliikka ovat heille erittäin tärkeitä, joten pitämällä silmät auki ja seuraamalla merkkejä, voimme päästä systeemiin kiinni kuulumatta siihen itse. Hyvin usein he jättävät ns. allekirjoituksen tekemisistään, tiedoksi muille sisäpiiriläisille.

Eikä meidän tarvitse kuin tutkia dollarin seteliä ja huomaamme että se on symboliikkaa ja numerologiaa täynnä. Sieltä löytyy kaikkinäkevä silmä (all seeing eye) joka on "valaistuneiden" yli 200 v. vanha salaseura nimeltään illuminati.

Washingtonissa on salaseurojen maamerkkejä eniten maailmassa, 22 kpl. Itse asiassa koko kaupunki on rakennettu tiettyjen vapaamuurareiden sääntöjen ja okkulttisten kuvioiden mukaan.

 

Sivun lopussa muutama kuva lisää.

"SITÄ SAA MITÄ TILAA"

Ensimmäinen fakta on seuraava julkinen asiakirja, joka löytyy netistäkin, osoitteesta;

 http://www.newamericancentury.org/

Kyseessä on "Neokonservatiivien filosofia globaaliin maailman hallintaan" 

Strategia, voimavarat ja olosuhteet uudelle vuosisadalle.

Tämä on se asiakirja, jossa luodaan suuntaviivoja Amerikan tulevaisuuden suhteen maailmaa dominoivana suurvaltana. Tekijöinä vaikutusvaltaisia neo-konservatiiveja (neocons) kuten; dick cheney, lewis libby, ronald rumsfeld, paul wolfowitz, eliot abrams, john bolton, richard perle, jeb bush jne. Jos ihmettelet miksi kirjoitan nimet pienellä, no yritän aina kirjoittaa roistojen nimet pienellä, vahingossa voi tulla isoja kirjaimia.

Edellä mainituista nimistähän meille ovat tuttuja mm. paul wolfowitz, joka myöhemmin valittiin Maailmanpankin johtajaksi, mutta hänet erotettiin virka-asemansa väärinkäytösten vuoksi. lewis libby tuomittiin myöhemmin käräjillä valehtelusta yhdessä tämän tapauksen sivujuonteessa, mutta niistä myöhemmin näillä sivuilla. Eli rikollista ainesta koko sakki.

Teos valmistui syyskuussa 2000, vuosi ennen iskuja ja siellä sanotaan mm. seuraavaa;

 • puolustusmäärärahoja tulee lisätä 100 biljoonalla dollarilla
 • kotimaan turvaaminen
 • käydään yhtäaikaisia monia sotia maailmanlaajuisesti
 • kielletään muilta valtioilta ”avaruuden käyttö” asejärjestelmissä
 • valvotaan internetin (internet and cyberspace) käyttöä
 • toimitaan maailmanpoliisina
 • tarmokkaasti ja päättäväisesti ajetaan Amerikan etuja ulkomailla
 • muokataan olosuhteita ennen kuin kriisit alkavat
 • säilytetään maailmanherruus kaikilla alueilla, erityisesti euraasiassa
 • turvataan öljynsaanti erityisesti euraasiassa
 • muutosprosessi vallankumoukselliseen muutokseen on todennäköisesti pitkä ilman jotain katastrofaalista ja laukaisevaa tapahtumaa kuten ”Uusi Pearl Harbor

Siellähän se selvästi sanottiin eli tilattiin uusi Pearl Harbor, jonka myötä saadaan oikeutus myöhemmille sotatoimille.

Katsokaa se linkki, siellä sitä on mustaa valkoisella, pdf dokumentti 90 sivua. Vasemmalla linkki; Defence and National Security

Tämähän ei ole mitään salaseuratouhua, vaan asiat kerrotaan meille suoraan päin naamaa, mutta ei media näitä julkaise.

PS. Se ensimmäinenkin Pearl Harbor oli tavallaan tilaustyö, sillä amerikkalaiset olivat purkaneet japanilaisten koodit viikkoja aikaisemmin. Presidentti Roosevelt ja sodanjohto kotona valloissa tiesi hyökkäyksen tulevan, mutta siitä ei kerrottu Pearl Harborissa oleville. Miksikö ?

No siksi, että amerikkalaiset eivät olleet halukkaita osallistumaan toiseen maailmansotaan, mutta japanilaisten hyökkäyksen jälkeisenä päivänä 1 000 000 miestä ilmoittautui palvelukseen ! Ja sodanmankujat ja pankkiirit (warmongers & bankers) saivat sotansa.

Näin on historiassa toimittu monta kertaa hyvällä menestyksellä, aseteollisuuden kannalta. (Jos tutkitaan historiaa ja arkeologiaa vielä kauemmas, käy ilmi että ihminen aloitti sotimisen vasta noin 10 000 vuotta sitten eli ihminen ei ole luonnostaan sotaisa. Kuitenkin viimeisten 5600 vuoden aikana on käyty 14 600 sotaa)

The Honolulu Advertiser lehti kirjoitti Japanilaisten tulevasta hyökkäyksestä jo viikkoa aikaisemmin, Marraskuu 30, 1941 (hyökkäys tapahtui 7. Joulukuuta)

Samat lainalaisuudet toimivat tänäkin päivänä, taulukosta näkyy miten bushin suosio nousi lavastetun terroristihyökkäyksen jälkeen, uudelleen sodan alkaessa ja vielä kerran kun saddam saatiin kiinni. Mutta nyt ennen seuraavia vaaleja bush hallintoineen on vihatumpi kuin koskaan, myös kotimaassaan.

Herman Göring, Hitlerin "oikea käsi", Nurnbergin sotatuomioistuimessa;

"Tietenkään normaalit ihmiset eivät halua sotaa, mutta johtajat loppujen lopuksi päättävät politiikasta jota noudatetaan ja on aina hyvin helppoa saada ihmiset mukaan riippumatta minkälainen hallitusmuoto maassa on; demokratia, fasistinen diktatuuri, parlamentti tai kommunistinen diktatuuri. Sanotaan vain; että meitä vastaan on hyökätty. Isänmaallisuus herää ihmisissä ja he tukevat johtajiaan, tämä toimii aina kaikissa maissa ja kaikkina aikoina." 

Monet arvovaltaisetkin tahot yhdysvalloissa vaativat  bushin hallintoa sota-oikeuteen mm. maanpetoksesta.

Muistellaan vähän vanhoja aikoja kun rummy ja saddam tekivät kauppoja joukkotuho-aseista, "kuitit" on tallella.

WMD = Weapon of Mass Destruction = joukkotuhoase

 

Eli tilanteet muuttuvat nopeasti, entinen liittolainen ja hyvä ystävä saddam syrjäytetään, otetaan kiinni ja hirtetään.

En lainkaan puolustele saddamin toimia, murhamieshän hänkin oli kuten bushit. Kaikki 3 Baghdadin teurastajaa tappoivat ja tapattavat omia kansalaisiaan, mutta onneton on tilanne, kun median, ase-, raha- ja pankkimiesten liitto estää oikean tiedon levittämisen.  Mutta uskon totuuden lähivuosina pulpahtavan esiin.

 

Adolf Hitler;  Mein Kempf

"Massat hekumoivat merkityksettömien valheellisuuksien kanssa päivittäin, mutta heidän päähänsä ei koskaan tulisi rakennella kolossaalisia epätotuuksia."

"MITÄ SUUREMPI VALHE, SIKSI, SITÄ TODENNÄKÖISEMMIN SE USKOTAAN ! "

"Hallituksille on onni etteivät ihmiset ajattele."

"Terrorismi on paras poliittinen ase, sillä mikään ei aja ihmistä eteenpäin kovemmin kuin äkkikuoleman pelko."

Jos unohdamme historian, meillä on tapana toistaa sitä;

Aloitetaan Pentagonista; siihen väitetään Boeing 757 lentokoneen osuneen ! Tämä on ensimmäinen kerta ilmailun historiassa kun lentokone haihtuu lähes kokonaisuudessaan savuna ilmaan. Seuraava kuva on otettu ennen kuin katto ja seinä romahtavat alas. Suurennoksesta näkyy, että ikkunatkin ovat ehjiä aivan törmäyskohdan yläpuolella.

    

Virallinen selitys on muuten hyvä teoria, mutta kun Boeing 757 ei oikein mahdu törmäysreiästä sisään.

 

 

Eikä mahdu katon romahtamisen jälkeenkään.

 

   

Kuitenkin raunioista löytyi toistasataa ruumista, jotka oli vielä tunnistettavissa vaikka teräs, titaani ja alumiini paloivat poroksi !! Jos lentokoneen tulenkestävät moottorit paloivat poroksi, kuuluisi ihmistenkin haihtua savuna ilmaan ! ? Siis titaanista tehdyt moottorithan eivät pala. Se on FAKTA.

Yksi pieni moottori löytyi, mutta se ei ole iso Boeing moottori, vaan jonkin paljon pienemmän laitteen, esim. Global Hawk tai ohjus.

Joseph Stalin; "Helpoin tapa saada väestö hallintaan on toteuttaa terroritekoja. Ihmiset haluavat "suojelevia" lakeja, jos ihmisten henkilökohtainen turvallisuus on uhattuna."

WTC-tornit 1, 2 ja 7;

 

Tiesitkö muuten, että kolmaskin pilvenpiirtäjä sortui samana päivänä ilman että siihen osui mitään ! Jopa niin, ettei virallinen tutkimuskomissio kerro asiasta mitään, koska komissio ei pystynyt selvittämään luhistumisen syytä. Päivänselvä tosiasia on, että WTC-7 otettiin räjähteillä alas perustuksilleen (controlled demolition) kuten WTC-1 ja WTC-2. Tornit oli rakennettu kestämään useankin lentokoneen törmäys ja syysmyrskytkin huojuttivat niitä enemmän kuin lentokoneet.

11.9.2001 on ainoa päivä maailmanhistoriassa, jolloin teräsrakenteisen pilvenpiirtäjän väitetään sortuneen tulipalon seurauksena. Lentokoneen iskeytyessä torniin suurin osa kerosiinista paloi samantein räjähtäen pois ja tulipalot olivat jo sammumassa kun tornit romahtivat. Torniin jääneet palomiehet raportoivat, että he saavat pian loput yksittäiset palot sammumaan, kuten torneista tuleva musta savu kertoi.

Samalla paikalla niitä luhistui kerralla 3 kpl, vaikka pilvenpiirtäjiä on ympäri maailmaa palanut raivoisastikin lähes vuorokaudenkin ja aina on teräsrunko jäänyt ehjäksi. Ne kaikki ovat edelleen korjattuina pystyssä.

Pommikone törmäsi sumussa Empire State Buildingin 79. kerrokseen v. 1945 ja rakennus seisoo pystyssä vielä tänäänkin eli lentokoneiden törmäykset ja tulipalot eivät pysty teräsrunkoisia pilvenpiirtäjiä tuomaan alas.

Se on FAKTA.

Tässä yksi lyhyt filminpätkä jossa näytetään miten tornit otettiin alas räjähteillä ja palomiesten kertomus miten pommit räjähtelivät;

http://video.google.com/videosearch?q=wtc+explosions+part+3&emb=0&aq=f#

Eli koko 11.syyskuuta päivän operaatiot suoritettiin sotilaallisella tarkkuudella uusinta huipputeknologiaa käyttäen. Tornien sementti, konttorikalusteet ja ihmiset käytännössä haihtuivat pölynä ilmaan, jäljelle jäi vain räjähteillä pilkottu teräsrunko;

 

Virallisen teorian mukaan tornit luhistuivat ns. pannukakkuteorian mukaan eli ylempi kerros putosi aina alemman kerroksen päälle, mutta asiantuntijat hylkäävät tämän teorian heti järjettömänä, koska filmeistä kiistattomasti näkyy miten rakennukset tulevat alas alle 10 sekunnissa eli yli 10 kerrosta sekunnissa, joka on sama kuin vapaa pudotus ilman vastusta, joka edelleen tarkoittaa sitä että alemmat kerrokset räjähtivät alta pois sallien tornien vapaan pudotuksen. Pannukakkuteorian mukaan alempi kerros aina aiheuttaisi vastusta eli tornien romahtamisen olisi pitänyt kestää vähintään minuutin verran.

Alla on kuva minkälainen on pannukakkuluhistuminen, siinä sementtikerrokset ovat vielä ehjänä, toisin kuin WTC-tornien tapauksessa, jossa kaikki sementti levisi räjähdysten voimasta monen hehtaarin alueelle kaupungille, muodostaen jopa 10 cm kerroksen pölyä.

Kuvista näkyy yksiselitteisen selkeästi miten räjähdykset hajottavat kaiken, kuten kuvassa tornin yläosa kallistuu kokonaisena sivuun, mutta räjähtää sitten tuhannen ...... päreiksi, eikä siitä tule ehjänä mitään alas asti.

Räjähdysten voimasta tavaraa lentää satojen metrien päähän naapuritalojen seinistä läpi, kuten kuvassa oleva useiden kymmenien tonnien painoinen teräskappale. Romua lentää jopa ylöspäin. Virallinen selitys pannukakkuteoriasta pilkkaa ihmisten älykkyyttä. Mutta kun näitä tietoja ei ole sen enempää mediassa kerrottu, niin mistäpä näistä tietää ellei itse ole asioita penkonut.

Sulanutta terästä löytyi kellarikerroksesta vielä viikkojenkin kuluttua tapahtumasta. Raivaajat joutuivat odottelemaan kellarikerrosten jäähtymistä vaikka paloja kasteltiin viikkokausia. Viimeisimmät palot sammuivat joulukuussa eli 3 kk:n kuluttua. Pannukakkuteorian mukainen luhistuminen ei sulata terästä! 

Tämä on FAKTA, johon salaliittoteorioiden vastustajat eivät pysty sanomaan mitään. Tuo, anteeksi vaan, helvetillinen kuumuus ja sula teräs kellarikerroksissa vielä viikkojenkin jälkeen kertoo omaa kieltään. Tornien räjäyttäjillä on ollut käytössään uutta teknologiaa, puhutaan suuntaavista pienoisydinpommeista, mm. yksi suomalainen sotilasasiantuntija on tätä mieltä, siitä myöhemmin lisää. Satelliittikuvistakin näkyy raunioiden kuumuus.

Kuumuudessa syntyi "meoriitteja"

Lisää kiistattomia todisteita tornien räjäyttämisestä myöhemmillä sivuilla.

Seuraavassa kuvassa olevat henkilöt ovat kaikki todistettavasti valehdelleet, harhauttaneet yleisöä ja muita viranomaisia sekä puhuneet läpiä päähänsä. bushin hallinto on kautta aikojen häikäilemättömin yhdysvaltain hallinto ja useilla on suoria omistuksia sotateollisuuden yrityksiin, jotka suoranaisesti hyötyvät sotatoimista.

 

Yleensä me ajattelemme ihmisistä hyvää ja varsinkin vaikutusvaltaisten ihmisten oletetaan olevan kaikin puolin kunniallisia, mutta tässä tapauksessa on kyse "ihmistä", joilla ei ole lainkaan omaatuntoa ja moraalia eli he yksinkertaisesti ovat silmittömän pahoja. Eläimiksi haukkuminen loukkaisi eläimiä.

                    Seuraavasta taulukosta käy ilmi miten 4 sukupolvea busheja on hyötynyt sodista;

Seuraavassa kaaviossa vasemmalla on rahoitus ja oikealla on aseteollisuus

Tässä kaaviossa bushin ja bin Ladenien ystävyys, yhteistyö ja avunanto kuviot;

Nämä bin Ladenit ovat mielenkiintoisia. bushit ja bin Ladenit ovat vanhoja ystäviä ja bisneskumppaneita. Aina kun bush senior käy Saudi-Arabiassa, hän yöpyy bin Ladenien vieraana.  Kuvassa bush on kävelyllä Osama bin Ladenin veljen kanssa.

Iskujen aikana syyskuun 10. ja 11.2001 bin Ladenit olivat Washingtonissa hotelli Ritz-Carltonissa kokouksessa bushin kanssa Carlyle Groupin asioissa. Eli bin Ladenit omistavat ison siivun yhtiöstä ja sitä kautta yhdysvaltain aseteollisuutta, joka on, kuten sanottua parasta bisnestä (jos) kun sotia riittää.

Heti iskujen jälkeen Yhdysvaltoihin julistettiin lentokielto, mutta 24 bin Ladenia lennätettiin kotiin ilman kuulusteluja ! Normaali käytäntöhän on, että rikoksentekijöiden sukulaisia kuulustellaan välittömästi ja kun Osaman sanottiin olevan syyllinen iskuihin, kaikkia bin Ladeneita olisi pitänyt kuulustella, kun he kaiken lisäksi sattuivat Amerikassa bushin vieraina olemaan ! Tämä homma haisee ja pahalle.

Tuuliviiri bush;

 

Jos et osaa englantia, käännän kuvatekstit tähän;

13.9.2001; Kaikista tärkein asia meille on löytää Osama bin Laden. Se on ykkösasia tärkeysjärjestyksessä ja me emme lepää ennenkuin me löydämme hänet.

6 kuukautta myöhemmin;

13.3.2002; Minä en tiedä missä bin Laden on. Minulla ei ole mitään tietoa enkä todellakaan välitä. Se ei ole niin tärkeää. Se ei ole meidän tärkein asiamme.

Pitäisikö meidän tosiaan uskoa, että bushit jahtaisivat ja tappaisivat ystäviensä ja liikekumppaneidensa perheenjäseniä. Ei ikinä ! Kaikki on yhtä suurta teatteria. Ja nuo kaaviot ovat täysin todistettavissa oikeiksi ihan asiakirjoistakin, eli FAKTOJA.

Toisinajattelijat:

11.9.2001 päivän tapahtumista virallisen selityksen kanssa täysin vastakkaista mieltä olevien ihmisten määrä kasvaa koko ajan maailmalla ja meitä on jo vähintään satoja tuhansia ellei miljoonia. Meidän tavallisten taatelintallaajien mielipiteellähän ei ole merkitystä, mutta kun toisinajattelijoiden joukossa on mm. useiden maiden entisiä ministereitä ja päättäjiä, armeijan korkeita upseereita, CIA:n analyytikkoja ja presidenttien eläkkeellä olevia neuvonantajia, niin se vahvistaa uskoa omaan päättelykykyyn.

Esim. sivustolla; http://patriotsquestion911.com/ 

 •  yli 140 armeijan, tiedustelupalvelun, lainsäädännön ja hallinnon virkamiestä
 •  yli 530 insinööriä ja arkkitehtia
 •  yli 120 lentäjää ja ilmailun ammattilaista
 •  yli 290 professoria kyseenalaistaa 9/11 virallisen tiedottamisen
 •  lisäksi yli 210 tuona päivänä henkiin jäänyttä ja kuolleiden perheenjäsentä
 •  ja vielä yli 160 taiteilijaa, viihdyttäjää ja media-ammattilaista myös tyrmäävät virallisen tarinan

Netistä löytyy sadoittain internet sivustoja, jotka keskittyvät pelkästään 11.9.2001 tapahtumiin. Suurin osa amerikkalaisia, mutta ilmiö on kansainvälinen eli lähes maasta kuin maasta löytyy sivustoja, jotka ovat täysin päinvastaista mieltä tapahtumien kulusta kuin virallinen tiedotus.

Tässä yksi, rakennus arkkitehtien ja -insinöörien sivusto; http://www.ae911truth.org/  (en ole siellä käynyt mutta uskallan sanoa, että sieltä löytyy asiantuntemusta rakennusten rakentamisesta ja purkamisesta)

Sivustollani todistan aukottomasti, että syyskuun 11:n päivän iskut WTC-torneihin olivat sisäpiirin juttu (inside job) eli amerikkalaisen ja ylikansallisen älymystö ELIITIN järjestämä tapahtuma terrorismin vastaisen sodan käynnistämiseksi ja öljynsaannin turvaamiseksi. Ensin Afganistanin kautta rakennettiin maakaasuputki ja Irakiin rakennetaan pysyvät tukikohdat. Toimintamallihan ei ole uusi, historiasta löytyy todisteet siitä miten sotia on aina aloitettu emävalheella. Mielenkiintoista, muttei yhtään yllättävää on se, ettei totuus tule esiin valtamedioissa.

USA:n kongressin jäsen Louis McFadden;

"A super-state controlled by international bankers and international industrialists acting together to enslave the world for their own pleasure"

”Laki keskuspankista synnytti kansainvälisten pankkiirien ja teollisuusmiesten yhdessä kontrolloiman supervaltion maailman orjuuttamiseksi heidän omien mielihalujensa mukaisesti."

 

Minulle vaikeinta tässä asiassa alkuun oli se, että lehdistöstä ja televisiosta saatava tieto on niin täysin päinvastaista kuin tieto jota löytyy netistä. Kumpi on oikeaa tietoa ja kumpi ns. "ylhäältä ohjattua tiedottamista" ? Vastaus on aivan selvä; lehdet, televisio ja kansainväliset uutistoimistot ovat pienen piirin hallinnassa. internet on kuitenkin toistaiseksi vapaa väline levittää oikeaakin tietoa, tosin suurin osa netin sisällöstä on pelkkää hömppää mutta kuitenkaan isot pojat eivät toistaiseksi ole saaneet tukahdutettua kaikkia nettisivuja aiheesta. Tosin useita sivuja on "isoveljen" toimesta poistettu näkyvistä

JA VUOTEEN 2012 MENNESSÄ NYKYINEN INTERNET LOPETETAAN JA TILALLE TULEE INTERNET 2, JOKA ON MEDIAKORPORAATIOIDEN HALLINNASSA !  Tämä ei ole ennustus, vaan toimenpiteet on jo käynnistetty.

Tosin uusi presidentti eli tämä obama lupasi säilyttää netin riippumattomana ja vapaana mediakorporaatioiden ohjauksesta, eli saapas nähdä kuinka käy, avainsana on NET NEUTRALITY, jos haluat googlettaa tuota sanaa !

Suomessakin media on kansainvälisten uutistoimistojen uutisten varassa eikä suomalaisilla medioilla näytä olevan halua selvittää asioita tarkemmin. Kerrotaan vain uutiset sellaisenaan kuin ne maailmalta tulevat vaikka uutiset ovat alunperin manipuloituja. Yhdysvalloissa median hallinta on enää muutaman yhtiön hallinnassa, joten uutiset ovat hyvin värittyneitä ja kertovat asiat juuri niin kuin omistajat haluavat.

Muutamat harvat korporaatioiden huipulla ohjailevat koko mediaa; sanomalehdet, aikakausilehdet, televisio, radio-asemat, kirjat, äänilevyt, elokuvat, videot, operaattorit ja valokuvaliikkeet.

Esim. jos katsot televisiota ? Mitä ohjelmia sieltä tulee ? Pelkkää ajankulua ja suoraan sanottuna; sontaa. Ei siellä kerrota mitään merkittäviä asioita maailmanmenon suhteen !

Tästä tulee nimitys; corporate controlled media eli nämä valtavat mediakorporaatiot valvovat mitä julkaistaan ja mitä ei. Tämähän ei ole mikään uusi juttu, vaan näin asiat ovat olleet niin kauan kuin lehtiä on painettu.

Esim. televisiokanava NBC:n omistaa General Electric  , joka on maailman suurimpia monialayrityksiä ja toimii mm. aseteollisuudessa.

 

Miksi siis Osama bin Laden hyökkäsi yhdysvaltoihin?

Koska hän vihaa vapauttamme sanoi bush ! ?

Osama on pelkkä syntipukki, eikä häntä ole edes etsintäkuulutettu syyskuun iskujen takia ! Miksikö ?

No siksi ettei ole mitään todisteita häntä vastaan. Muita syytteitä sinne on laitettu, mutta ei nekään kaikki pidä paikkaansa. Käy kurkkaamassa itse FBI;n sivuilla;

http://www.fbi.gov/wanted/terrorists/terbinladen.htm

Osama on videoillaan ylistänyt iskuja ja niiden tekijöitä, mutta ei ole ilmoittautunut niiden tekijäksi. Se amerikkalaisten "sattumalta löytämä tunnusfilmi" 9.marraskuuta 2001 oli tökerö väärennös. Osaman puheet olisi ollut hyvä aikoinaan julkaista länsimaisissakin medioissa kokonaisuudessaan. Puheiden uutisointi ja niiden väitetty sisältö ei vastannut lainkaan todellisuutta, olen ne kaikki katsonut ja englanninkieliset käännökset lukenut. Mies puhuu niillä esim. susista ja lampaista, vertauskuvallisesti !

Vähän listaa tuon päivän (11.9.2001) muista mielenkiintoisista tapahtumista

 • valvontakameroita Pentagonissa ja ympäristön rakennuksissa oli vaikka kuinka paljon, mutta

 • kuvia ja filmejä ei ole julkaistu ja heti iskun tapahduttua FBI:n agentit kävivät hakemassa kaikkien valvontakameroiden filmit itselleen ´"kansallisen turvallisuuden" nimissä

 • hallinnolla olisi mahdollisuus todistaa lentokoneen lentäneen Pentagoniin julkaisemalla kuvat ja filmit, mutta eihän se julkaise niitä, koska mitään lentokonetta ei valvontanauhoissa ole

 • Pentagonissa on automaattinen ohjusjärjestelmä, joka ampuu alas lähestyvät lentokoneet lentokieltoalueella, mutta nyt ne oli laitettu pois toiminnasta, OFF-line tila

 • Pentagon on julkaissut paljon väärennettyjä kuvia siitä mitä pihalla tapahtui, asiantuntijat ovat kuvia netissä analysoineet ja kyllähän niistä näkyy väärennökset kun ammattilaiset näyttävät mikä mättää

 • neljäs ns. kaapattu kone putosi pellolle Shanksvilleen, mutta siitäkään ei jäänyt jäljelle muuta kuin kuoppa peltoon

 • mitään lentokoneen jäännöksiä ei putoamispaikalta löytynyt eli ilmeisesti tämäkin haihtui savuna ilmaan ?

 • todennäköisesti tämä kone ammuttiin toisaalla alas varapresidentin komennosta, näin todisti liikenneministeri Norman Mineta komissiolle

 • pörssikurssit romahtivat ja ennen iskuja tehtiin kauppoja, joista selvästi näki että joillakin tahoilla oli ennakkotietoa tulevista tapahtumista

 • tornien alla olevat pankkien kultaharkkovarastoholvit ryöstettiin samalla kertaa

 • Osaman huonolaatuinen tunnustusfilmi on väärennetty

 • itsemurhalentäjistä vähintään 8 miestä on vielä hengissä eli he eivät tietenkään kaapanneet koneita

 • torneihin lentäneet koneet eivät olleet niitä koneita, joiksi niitä väitettiin vaan ne olivat armeijan kauko-ohjattuja koneita ohjuksilla varustettuna

 • erilaisia harjoituksia eri puolustus-, pelastus- ja valvonta-organisaatioilla oli vähintään 15 erilaista käynnissä

 • harjoiteltiin mm. niitä asioita jotka "sattumalta" tapahtuivat oikeasti tuona päivänä

 • käynnissä oli harjoitus, jossa lentokoneita kaapataan ja ohjataan ne arvorakennuksiin kuten WTC-tornit

 • Pentagonissa harjoiteltiin Pentagoniin syöksyneen lentokoneen sammuttamista

 • tutkavalvontaa testattiin syöttämällä valelentoja ja simuloimalla vääriä lentokonekaappauksia

 • lentokoneissa harjoiteltiin lentokoneiden kaappauksia ja niiden estämistä

 • useita sotaharjoituksia Kanadassa ja Islannissa, jolloin itärannikkoa puolustamassa oli vain 8 hävittäjää

 • New Yorkissa harjoiteltiin puolustautumaan biologista hyökkäystä vastaan

 • näin luotiin tarkoituksellisesti suoranainen hässäkkä, jossa kukaan ei enää tiennyt onko kyseessä harjoitus vai tositilanne, mikä on nähtävissä useissa filmeissä

 • tuona päivänä ilmoitettiin 29 kpl lentokonekaappauksesta

 • yksikään ns. kaapatuista neljästä koneesta ei lähettänyt hätäviestiä kaappauksesta

 • ensimmäiset hävittäjät nousivat ilmaan vasta kun aikaa ensimmäisestä "kaappauksesta" oli kulunut lähes 2 tuntia ja vahingot olivat jo tapahtuneet

 • normaalisti jos lentokone harhautuu yhdysvaltain ilmatilassa, 2 hävittäjää on vierellä noin 10 min kuluttua, AINA JA SEKIN ON FAKTA

Siinä vähän aluksi listaa asioista, jotka ovat jääneet tiedotusvälineissä täysin pimentoon ja joista lisää taustoja myöhemmin sivuilla.

Heti samana iltapäivänä kun vielä se viimeinen pilvenpiirtäjäkin oli sortumatta, FBI ja muut viranomaiset olivat selvittäneet vuosisadan rikoksen ja media ryhtyi näyttämään Osama bin Ladenin naamataulua televisiossa.

Sanotaan se nyt uudestaan;

 Osama bin Ladenin + 19 konekaapparin osallisuuden 11.9. tapahtumiin

 •  ei ole koskaan todistettu pitävän paikkaansa

 •  yhtään oikeudenkäyntiä ei ole ollut

 •  yhtään lisätodisteita ei ole samantein muutaman tunnin sisällä esitettyjen harhaanjohtavien johtopäätelmien lisäksi esitetty

Ja siksi Osamaa ei ole tästä etsinkuulutettu ja 19 konekaapparia on lavastettu syyllisiksi, mutta joista vähintään 8 elelee rauhassa kotonaan Saudi-Arabiassa. Tästä huolimatta edelleen v.2008 he ovat FBI:n sivuilla syyllisiksi leimattuina !

http://www.fbi.gov/pressrel/penttbom/ua175/175.htm

Eli näissä FBI:n touhuissa ei ole järjen hiventä, kun eivät päivitä sivujaan ajan tasalle. Tai toisaalta on, täytyyhän heidän pitää kiinni kannastaan, muutenhan petos paljastuisi.

Harvemmin tulee ajateltua että ns. maailman poliisina toimii maailman sotaisin kansa !

Koska yhdysvallat hakeutuu aina ja kaikkiin sotiin, sillä ei ole puolustusvoimia, ainoastaan hyökkäysvoimat ja ne ovatkin maailman tehokkaimmat ja moderneimmat. Käytössään sillä on uusia teknologioita, jotka tulevat suuren yleisön tietoon vähintään 15 vuoden viiveellä.

Mikäköhän siinä on, että yhdysvallat joutuu aina sotiin, vaikka viimeksi yhdysvaltoihin on hyökätty v.1812 jolloin nykyinen paras liittolainen Englanti hyökkäsi sinne ?

Myöhemmin sivuilla todistan että Yhdysvaltojen osallistuminen I ja II maailmansotaan sekä Vietnamin sotaan järjestettiin samoin lavastamalla kuin tämä nyt nämä Afganistan ja Irak.

Eli yhdysvallat on puuttunut 72 maan sisäisiin asioihin toisen maailmasodan jälkeen suorasti tai epäsuorasti syrjäyttämällä demokraattisesti valittuja hallituksia, manipuloimalla vaalituloksia jne. Tässä muutama:

 1. Afganistan
 2. Albania
 3. Angola
 4. Brazil
 5. Bolivia
 6. British Guyana
 7. Bulgaria
 8. Cambodia
 9. Chile
 10. China
 11. Congo
 12. Costa Rica
 13. Cuba
 14. Domican Republic
 15. Ecuador
 16. El Salvador
 17. Ghana
 18. Greece
 19. Grenada
 20. Guatemala
 21. Haiti
 22. Indonesia
 23. Iran
 24. Iraq
 25. Italy
 26. Jamaica
 27. Korea
 28. Laos
 29. Lebanon
 30. Libya
 31. Morocco
 32. Nicaragua
 33. Panama
 34. Peru
 35. Philippines
 36. Uruguay
 37. Seychelles
 38. Somalia
 39. Surinam
 40. Syria
 41. Yugoslavia
 42. Zaire

Tässä on laskuri siitä, mitä Irakin sota on tullut Yhdysvalloille maksamaan;

 

 

 

Pentagon on muodoltaankin pentagrammi ja merkillepantavaa on, että sen rakennustyöt aloitettiin täsmälleen 11.syyskuuta 1941 eli tasan 60 vuoden kuluttua sitä vastaan hyökättiin. Sattumasta ei ole kyse. Myös bush vanhempi on pitänyt kaksikin uuteen tulevaan maailmanjärjestykseen (New World Order) viittaavaa puhetta 11. syyskuuta eli 11.9.1990 sekä 11.9.1991 siis tasan 10 ja 11 v. ennen iskuja.

Mielenkiintoisia käsimerkkejä maailman johtajilla tuossa yhdessä kuvassa ! Voisi vaikka luulla että ovat saatananpalvojia kun merkki on niin kovin monella käytössä ! ?  No sitähän he ovatkin, eikä tämä ole panettelua, tulet huomaamaan. Aina kun jotain sattuu, kyse ei ole sattumasta ! Nämä salaseurat ovat siis olleet olemassa satoja vuosia, me emme vaan niitä tahdo huomata.

 

Jatketaan lukemaan ja kuuntelemaan mitä mieltä John F. Kennedy oli lehdistön vapaudesta ja salaliitoista.

John F. Kennedy