11. syyskuuta 2001

 

Kennedy Kuu 11. syyskuuta 2001 Raitiovaunu esim.

 

Joitain lisähavaintoja aikaisemmin esitettyjen lisäksi, vähän toistoakin voi olla !

 

Late Lampurin Logiikka: Pitkään ihmettelin, että on se peräti merkillistä kun tuolla itämailla väki on niin kovin fanaattista, jopa niin, että ehdoin tahdoin lentävät lentokoneilla päin rakennuksia. Ajattelin että; ei pentele, ei se näin voi olla. Itämaillahan väki on rauhallista; lammaspaimenia ja lampaansyöjiä kun ovat. Paimentavat lampaita ja ajelevat moottoripyörällä ihan niin kuin minäkin. Ei ne ihmistä kummempia voi olla.

Jokin tässä hommassa nyt mättää.

 

Terroristin näköisiä ollaan koko sakki. Minä, porukan ainoa rättipää, en tosin vielä lammasta ole pyörän päällä kuljettanut !

Nyt kun sanoin itseäni rättipääksi, voin käyttää samaa ilmausta muistakin !

11.9.2001 tapahtumille on olemassa ainakin 3 mahdollista selitystä;

1. Osama bin Laden organisoi kaiken luolistaan Afganistanissa ja 19 muslimia / arabia suorittivat operaation täytenä yllätyksenä kaikille yhdysvaltain viranomaisille.

 

2.  Osama bin Laden organisoi kaiken luolistaan Afganistanissa ja 19 muslimia / arabia suorittivat operaation, mutta yhdysvaltain viranomaiset tiesivät siitä ja antoivat sen tapahtua.

            

3.  Operaatiota suunnittelemassa, toteuttamassa ja peittelemässä oli johtotasoa ja järjestäytynyttä rikollisuutta ainakin seuraavista organisaatioista; CIA, FBI, AIG, AFT, NSA, BCCI, CFR, DHS, Norad, NSC, salainen palvelu, armeija, sotateollisuus, pankki-ja rahoitusmaailma, pentagon ja valkoinen talo. Peittelyssä mukana on keskittynyt media; Corporate controlled media. Valtamedian johto on keskittynyt muutamalle miehelle ja he hallitsevat koko valtamediaa; ABC, CNN, CBS, NCB, MTV ja FOX. Lisää Media sivulla. Eli kyseessä oli sisäpiirin juttu, INSIDE JOB.

Näitä kaikkia edellämainittuja kulisseissa toimivia tahoja kutsutaan nimillä mm; "Establishment",  "Varjohallitus", " Big Brother / Iso Veli" (George Orwellin mukaan), Vapaamuurarit (esim. Skull & Bones, jossa on 33. tason vapaamuurareita), Valtaeliitti, Kolmensadan komitea, CFR, Bildenberg Group tai "illuminati" eli nyt meni salatieteiden puolelle, lisää New World Order, illuminati ja salaseurat sivuilla.

Salaliittoteoria tapahtumien taustalla herättää valtavasti kysymyksiä;

 •  miten operaatio olisi mahdollista suunnitella ja toteuttaa salassa ?
 •  miten jäljet peiteltäisiin ?
 •  miksi tutkiva journalismi, lehdistö ja tv kertovat vain virallista urbaania kaupunkilegendaa ?
 •  miksi toisenlainen totuus pääsee julki vain internetin välityksellä ?

 •  ja sitten

 •  olisiko tämä toimintatapa jotain uutta ja ihmeellistä amerikan historiassa ?

 •  mitä sanovat parhaat asiantuntijat eli entiset amerikan presidentit ?
 •  mitä ovat sanoneet muut historian suurmiehet ?
 •  onko olemassa vanhoja asiakirjoja sopimattomista toimintatavoista ?
 •  onko olemassa suunnitelmia tulevista menettelytavoista ?
 •  mitä kaikkea muuta tähän liittyen tapahtui ennen, aikana ja jälkeen 11.9.2001 ?
 •  ja ennenkaikkea
 •  ketkä hyötyvät ?  follow the money (seuraa raha ja löydät syylliset)
 •  keillä oli menetelmät, motiivi ja mahdollisuudet toimeenpanna tämän suuruusluokan operaatioita ? (means, motive & opportunity)

Nämä asiat mielessä rupesin tonkimaan nettiä ja lopputulos on se, että tässä ei ole mitään uutta. Näin on toimittu ennenkin eli amerikkalaisittain sanottuna; business as usual. Kaikkiin em. kysymyksiin löytyy järkevä vastaus, joka tukee epävirallista salaliittoteoriaa kaikessa raadollisuudessaan. Jos maailma olisi täydellinen, olisi käynyt näin;

Ja kun maailma ei ole lähelläkään täydellistä, katsotaan mitä hyötyä operaatiosta oli ?

 • WTC-tornit olisi pitänyt muutenkin piakkoin purkaa, sillä kaikki teräsrakenteet oli suojattu tulenkestävällä asbestilla, jonka käyttö nyttemmin on kielletty syöpää aiheuttavana materiaalina. Asbesti piti poistaa kaikista teräsrakenteista (viranomaiset kehottivat), mutta se olisi ollut mahdoton tehtävä, kustannuksia olisi tullut yli 1 miljardi ja vakuutusyhtiöt eivät suostuneet sitä korvaamaan, joten siinäkin mielessä iskut tulivat "sopivaan aikaan".
 • Tornit olivat menettäneet kiinnostavuutensa, joten niissä oli paljon liiketiloja tyhjillään
 •  WTC 7 pilvenpiirtäjä meni kätevästi siinä samalla kertaa, siellä oli toimistoja, joissa oli tallessa tietyille tahoille kiusallisia asiapapereita oikeuskäsittelyistä mm. Enronin konkurssirikokset jne. jne. lisää WTC-7 sivulla
 •  pörssikurssit romahtivat hetkeksi, ennakkotietoa iskuista käytettiin häikäilemättömästi hyväksi pörssikeinottelutarkoituksessa. Lento-yhtiöt, vakuutuslaitokset, rahoituslaitokset, aseteollisuus. Arvaapa minkä teollisuuden alan kurssit ovat eniten nousseet ? Tietysti aseteollisuus.
 •  tornien alla kellarikerroksissa  satojen miljardien kultavarastot ryöstettiin siinä saman tein, kyseessä oli varmaan se paljon puhuttu synergia-etu ! ?
 •  Pentagonin juuri uudistetun seinän kestävyys saatiin testattua
 •  hallinto sai avoimen valtakirjan hyökätä milloin tahansa, missä tahansa ja ketä tahansa vastaan terrorismin vastaisen sodan nimissä. Tämä oli se varsinainen syy ?
 •  Afganistanin kivikauteen pommituksen jälkeen CIA pääsee jälleen salakuljettamaan huumeita yhdysvaltoihin ja öljy-yhtiöt saavat vedettyä kaasuputkensa Afganistanin ja Pakistanin kautta persianlahdelle.
 •  Irakin öljykentät saadaan hallintaan. Vai oliko tämä se perimmäinen syy ? Ja ne varmat havainnot joukkotuhoaseista eivät sitten pitäneetkään paikkaansa. Demokratian palauttaminen Irakiin oli lähinnä vitsi.

Follow the money. Syylliset löytyy seuraamalla minne raha kulkeutuu.

Richard Salent, entinen CBS News johtaja; "tehtävänämme ei ole antaa ihmisille mitä he haluavat vaan sitä, mitä me katsomme parhaaksi heille antaa". "Our job is to give people not what they want, but what we decide they ought to have." -- Richard Salent, Former President CBS News.  

 

George Orwell: Who controls the past controls the future. Who controls the present controls the past. (Se  kuka hallitsee menneisyyttä, hallitsee tulevaisuutta. Se joka hallitsee nykyisyyttä, hallitsee menneisyyttä)

Tiesitkö että, osittain kertausta;

 • Osama bin Ladenia ei syytetä syyskuun 11. tapahtumista. Linkki FBI:n etsintäkuulutettujen listalle;  http://www.fbi.gov/wanted/terrorists/terbinladen.htm.

 • Osaman huonolaatuinen tunnustusfilmi oli väärennetty, mies filmillä ei ollut Osama. Filmillä mies kirjoittaa oikealla kädellä, Osama on vasenkätinen ja kasvonpiirteetkin ovat erilaiset, pelkkä vaatetus ei riitä vakuuttamaan. Lisää tietoa Osama bin Laden sivulla.

 • kaappaajista 9 on edelleen hengissä, kaikkiaanhan niitä oli 19, paratiisin "immet" eivät sitten kiinnostaneetkaan, eivät edes olleet yhdysvalloissa tapahtuman aikana mutta vielä vuosienkin kuluttua heidän naamansa ovat FBI:n listoilla, vaikka FBI on tunnustanut että joiltakin osin syyllisten lista ei vastannut todellisuutta. Lisää Al Qaida ja syntipukit sivuilla.

 • kolmaskin WTC pilvenpiirtäjä sortui samana päivänä "omia aikojaan", siihen ei osunut lentokonetta eikä siinä ollut merkittäviä tulipaloja, se "otettiin alas räjähteillä" eli kyseessä oli operaatio ammattitermillä ilmaistuna; "controlled domolition" kuten omistaja silverstein televisiossa vuotta myöhemmin kertoo

 • tunnustusvideoleike (23 sekuntia);  http://video.google.com/videoplay?docid=-7750532340306101329&q=larry+silverstein&hl=en

 • jos edellinen ei toimi, hae google video-sivustolta hakusanalla; silverstein wtc7 pull it

omituista on että BBC kertoi asiasta yli 20 minuuttia ennenkuin rakennus itse asiassa romahti. Tässä kiistatonta todistusaineistoa, jossa toimittajamuija kertoo rakennuksen luhistuneen vaikka rakennus näkyy ikkunasta taustalla koko ajan pystyssä. Filmin lopussa joku huomaa asian ja lähetys keskeytetään "teknisten vaikeuksien vuoksi ! http://www.prisonplanet.com/articles/february2007/260207building7.htm

jos linkki ei enää toimi, hae google video sivustolta: bbc wtc7

 • teräsrakenteiset pilvenpiirtäjät eivät koskaan ole romahtaneet tulipalon takia ennen tai jälkeen 119 vaikka tulipalot ovat palaneet joissakin tapauksissa jopa vuorokaudenkin

 • teräsrunko ei sula vielä tulipalon aiheuttamassa lämpötilassa, tarvitaan huomattavasti korkeammat lämpötilat ennenkuin teräs heikkenee

 • tuhannet paikalla olleet kertoivat ja kokivat räjähdyksiä rakennuksissa ennenkuin tornit alkoivat sortua, suorissa tv-lähetyksissä asia tuli esille ja myös kuului, mutta sen jälkeen sille ei uutisaikaa annettu valtamediassa

 • ensimmäiset räjähdykset kellarista kuuluivat ennenkuin koneet osuivat rakennuksiin, nämä räjähdykset tuhosivat tornien aulat hissikuilujen kautta ja tappoivat jo paljon ihmisiä, sankarit sivulla on talonmiehen todistus, joka oli työpaikallaan 11.9.

 • ylös palopaikoille ehtineet palomiehet kertoivat, että pienet tulipalot saadaan kohta sammumaan, kerosiinin loputtua palot alkoivat hiipumaan, siitä kertoi sankka musta savu

 • asiantuntijat ovat sitä mieltä, että WTC-tornit otettiin räjähteillä alas, virallinen versio on ns. pannukakkuteroria eli kerrokset luhistuivat toistensa päälle, kun kuumuus heikensi teräksen, tämän pannukakkuteorian asiantuntijat hylkäävät heti järjettömänä, koska se ei mm. noudata fysiikan lakeja

 • filmeissä näkyy selvästi miten räjähdykset kulkevat sortuman edellä alaspäin ja räjähdykset pilkkovat teräsrakenteen palasiksi ja teräsrunkoa lähtee sekä ylöspäin että sivuille, naapuritalojen seinistä läpi ! Betoni pulverisoituu ja leviää tomuna hehtaarien alalla kaupunkiin.

 • käytössä oli jonkinlaisia uusia räjähteitä tai suuntaava pienoisatomipommi, tätä mieltä on mm. suomalainen sotilasasiantuntija erillisellä sivulla

 • rakennukset tulivat alas vapaan pudotuksen nopeudella, alle 10 sekuntia eli alapuoliset kerrokset haihtuivat pois edestä aiheuttamatta liikkeen hidastumista

 • kellarikerroksissa oli satelliittikuvien (lämpökamerat)  mukaan valtava kuumuus vielä viikon kuluttua tapahtuneesta ja lopullisesti palot loppuivat vasta yli 3 kk:n kuluttua joulukuussa

 • luhistuminen ei aiheuta teräksen sulamista, kuvassa kuitenkin sulaa terästä vielä viikkojen kuluttua tapahtumasta, raivaajien piti odotella raunioiden jäähtymistä

 • syksyllä 2006 löytyi vielä ihmisen luita naapuritalojen katolta, pieninä palasina. Rakennus oli Deutcshe Bank.

 • WTC-torneihin lensivät todennäköisimmin armeijan koneet kauko-ohjauksella ja niissä oli mahan alla ohjukset kiinnitettyinä, jotka näkyvät muutamissa filmeissä. Samalla hetkellä kun kone osuu seinään ohjus laukeaa, tämä näkyy selvästi filmien hidastuksissa, polttoaine räjähtää vasta myöhemmin.

 • http://www.youtube.com/watch?v=-PCr8CyG1Sg&mode=related&search=

 • löytyy myös teorioita, joiden mukaan edes oikeita koneita ei käytetty, vaan rakennuksiin ammuttiin ohjus ja lentokone lisättiin filmille studiossa !

 • paljon lisää yksityiskohtia sivuilla WTC 1&2 ja WTC 7

 • miten on mahdollista, että maailman mahtavin sotilasmahti yllätetään näin täydellisesti ? Normaalisti jos matkustajakone reittikone harhautuu reitiltään, hävittäjäkoneet ovat vierellä noin 20 - 30  minuutissa !

 • Samana päivänä oli kuitenkin sopivasti iso joukko sotaharjoituksia (drills, maneuvers, wargames, exercises, simulations / Command post exercise [CPX], staff exercise, live fly exercises-plane, troops in motion, terror drills – civil defence, FEMA, Homeland Security ), kaiken kaikkiaan yli 20 kpl meneillään eri puolilla yhdysvaltoja, yhdessä teemana oli, että matkustajakoneita on kaapattu ja niitä aiotaan käyttää aseina arvorakennuksia vastaan kuten WTC-tornit ja Pentagon, toista sotaharjoitusta varten hävittäjälentolaivueita oli siirretty Kanadaan ja Alaskaan, jossa taisteltiin kuvitteellista Neuvostoliiton hyökkäystä vastaan.  Lisäksi muita oli käynnissä, joissa teemana oli tutkavalvonnan epäselvyydet, ylimääräisten ”lentokoneiden kaikujen ilmestyminen tutkanäytölle”etc. etc.

 • Tutkavalvonta ei tiennyt mikä on harjoitusta ja mikä totta, aamupäivällä tulikin 29 ilmoitusta mahdollista konekaappauksista eli lentokoneiden poikkeamista reiteiltään, jolloin suorittavat viranomaiset eivät tienneet minne hävittäjiä kuuluisi lähettää. Hälytysvalmiudessa itärannikolla oli vain 8 hävittäjää ja kun hävittäjät lentävät pareittain käytössä oli vain 4 parivaljakkoa lähetettäväksi tiedustelulennoille. Ei tiedetty mihin koneet olisi lähetetty jolloin kaikki ns. kaapatut lentokoneet pääsivät maaleihinsa häiriöttä, mikä ei ikipäivänä muuten olisi mahdollista. lisää harjoitukset ja Norad sivuilla.

 • Pentagoniin lensi yksi kone, mutta siitä ei jäänyt jälkeäkään eli romua etupihalle ja reikä seinässä on aivan liian pieni, jotta siitä Boeing menisi sisään

 • Katto romahti vasta parikymmentä minuuttia myöhemmin

 • Valvontakamerat, Pentagon ei ole julkaissut yhtäkään kuvaa tai filmiä, jossa Boeing 757 törmäisi rakennukseen. Valvontakameroita oli joka nurkalla, sillä Pentagon on yksi maailman tarkimmin vartioituja rakennuksia. Lisäksi alueella oli muita valvontakameroita, jotka kuvasivat suuntaan, josta hyökkäys tapahtui; läheisellä huolto-asemalla ja hotellissa oli tallentavat valvontakamerat, mutta muutamassa minuutissa tapahtuman jälkeen FBI: n miehet ilmestyivät paikalla ja takavarikoivat filmit kansallisen turvallisuuden nimissä.

 • lisäksi pentagonissa on oma ohjuspuolustusjärjestelmä, joka ampuu alas lähestyvän lentokoneen. 11.9. järjestelmä oli otettu pois päältä eli off-line tilassa

 • Siis filmejä on olemassa, joista varmasti näkyy mikä törmäsi Pentagoniin, mutta eihän valtakoneisto niitä julkaise, koska Boeing 757 ei kuvissa näy, vaan siellä on Tomahawk risteilyohjus ja/tai jokin paljon pienempi ”ilmailulaite” kuten armeija miehittämätön lentokone Global Hawk, jollaisia oli olemassa 7 kpl, mutta 2 niistä on hävinnyt operaatioissa. Silminnäkijäkertomuksia on olemassa, jotka täsmäävät Global Hawk koneeseen.

  http://www.youtube.com/watch?v=RJejiP_47tQ&mode=related&search=

 • Pentagon julkaisi filminpätkän (5 diaa), jossa näkyy pelkkä räjähdys ja kuten kuvasta näkyy, sitä on muutenkin käsitelty. päivämäärä ja kellonaika ei täsmää muuten kuin että kuvaa käsiteltiin silloin. Lentokonetta ei kuvissa voi näkyä kun sitä ei Pentagoniin törmännytkään.

 • pentagonin tapahtumista on paljon virallisesti väärennettyjä kuvia (siis pentagon väärentää) lisää Pentagon sivulla

 • Neljäs kone putosi pellolle Pennsylvaniaan, Shanksvilleen

 •  

 • Kuvissa näkyy vain kuoppa, lentokoneen osia ei löydy sen näköisinä kuin maahansyöksyssä pitäisi näkyä

 • Tämä tapaus on kaikista oudoin, lennon lähtö oli eniten myöhässä (40 min) eli se ei ehtinyt muiden kanssa samaan aikatauluun. lisää Shanksville sivulla

TAPAHTUMIA ENNEN 911

 • v.2000 vanhempi bush senior käy tapaamassa saudikuninkaallisia ja Bin Ladeneita
 • v.2001 heti tultuaan valtaan tammikuussa bush juniorin hallinto käskee FBI:n ja tiedustelujärjestöjä jättämään bin Ladenit rauhaan sekä  Osaman myös
 • helmikuussa 2001 NSA tiedustelupalvelu ilmoitti purkaneensa Osama bin Laadenin kryptatut viestintäjärjestelmät
 • toukokuu 2001 colin powell antaa talibaaneille 143 miljoonaa avustuksia, ehkäpä jaettavaksi maanviljelijöille, jotta oopiumpellot saadaan takaisin tuotantoon ! ? katso huumeet sivu 
 • edelleen toukokuussa 2001 Richard Armitage vierailee Intiassa ja George Tennant vierailee Pakistanissa tapaamassa presidenttiä ja turvallisuusviranomaisia eli kenraali Mahmoud Ahmedia. katso Pakistan sivu.
 • kesäkuussa 2001 Saksan tiedustelupalvelu varoittaa CIA:ta mahdollisista koneiden kaappauksista arvorakennuksiin
 • heinäkuussa 2001 amerikkalaiset tiedusteluviranomaiset kertovat venäjän ja pakistanin tiedustelupalveluille (kokous saksassa) että yhdysvallat ryhtyy sotilaallisiin iskuihin lokakuussa Afganistanissa (siis suunnitelmat oli jo tehty, tämä edellyttää että viranomaiset tiesivät iskun tulevan 11.9.
 • kesällä 2001  Mahmood Ahmed, joka on johtajana ISI järjestössä (Inter-Services Intelligense eli Pakistanin ”keskustiedustelupalvelu”) vierailee yhdysvalloissa
 • kesällä 2001 Iranilainen mies varoittaa yhdysvaltojen viranomaisia 9.9.2001 tapahtuvasta iskusta torneihin
 • kesällä 2001 venäjän tiedustelupalvelu varoittaa amerikkalaisia laajamittaisista itsemurhaiskuista yhdysvalloissa
 • kesästä 2001 alkaen john ascroft matkusti yksityiskoneella virkakautensa loppuun
 • heinäkuun 4.-14. 2001 Osama bin Laden saa munuaishoitoja amerikkalaisesa sairaalassa Dubaissa, CIA käy tervehtimässä. katso Osama bin Laden sivu
 • radiotoimittaja ja dokumenttien tekijä Alex Jones ohjelmassaan 25.7. kertoi jo mitä tuleman pitää eli terrotisti-isku tullaan tekemään jossakin yhdysvalloissa ja se tullaan laittamaan Osama bin Ladenin syyksi. Ohjelmassa hän kehotti ihmisiä soittamaan valkoiseen taloon ja sanomaan että turha yrittää, sillä kyllä täällä tiedetään mitä siellä suunnitellaan.

 • heinäkuussa 2001 WTC tornit vuokrattiin 99-vuodeksi Larry Silversteinille kuusi viikkoa ennen iskuja, hän otti niille huikeat vakuutukset, joissa erityisesti mainittiin terroristi-iskut

 • tuon kuuden viikon aikana torneissa oli rakennustöitä muutamissa tyhjissä kerroksissa (34 ja 91), porien ääntä, ankaraa vasarointia ja betonipölyä levisi muihinkin kerroksiin ilmastoinnin kautta

 • elokuussa 2001 asentajat kulkivat kaapelikelojen kanssa asentamassa uusia  laajakaistayhteyksiä, kertoivat torneissa työssäkäyvät, myös pitkäaikaiset sähkökatkokset ja useat paloharjoitukset olivat jokaviikkoisia WTC-torneissa iskuja edeltävänä 6 viikon aikana

 • firmassa, joka vastasi tornien turvallisuudesta, Securacom johtoryhmään kuului presidentti bushin pikkuveli marvin.

 • muutamia kuukausia ennen iskua rumsfeld otti kenraaleilta pois oikeuden ampua tarvittaessa alas kaapattuja matkustajakoneita ja siirsi päätösvallan varapresidentti chenylle, joka 11.9. olikin presidentin bunkkerissa tilannetta johtamassa

 • elokuussa 2001 FBI ottaa kiinni islamilaisen militantin, joka on bin Ladenin verkoston avainhenkilö, bostonissa, hän on ottanut lentotunteja

 • elokuussa 2001 venäjän presidentti Putin käskee venäjän tiedustelupalveluja varoittamaan yhdysvaltain hallitusta vakavasti tulevista itsemurhaiskuista

 • kaikkiaan 23 varoitusta 11 maan hallituksilta tuli ennen 11.9.

 • elo-syyskuussa 2001 Dow Jones pörssikurssit laskevat yli 900 pistettä, romahdusta aavistellen

 • elokuun 15. talebaanit olivat yhdysvalloissa neuvottelemassa UNOCALin kaasuputken vetämisestä Kaspianmeren öljyntuotantoalueilta Afganistanin kautta persianlahdelle. Talebaanit eivät suostu yhdysvaltalaisten ehtoihin.

 • israelilaiset firmat muuttavat WTC-torneista pois, eivätkä monet amerikkalaisissa yrityksissäkään töissä olevat israelilaiset saavu työpaikoilleen 11.9. (osa saapuu töihin)

 • 5 vuorokautta ennen iskuja, pommikoirat otetaan pois töistä, nurkkia haistelemasta
 • syyskuun 3.-10. 2001 etukäteisvaroituksia radiossa cayman saarilla ja muuallakin
 • syyskuun 4.-10.2001 poikkeuksellisen vilkasta kaupankäyntiä lento-yhtiöiden myyntioptioilla, vakuutuslaitosten ym. sotateollisuuteen liittyvillä osakkeilla
 • syyskuun 1.-10.2001 englantilaiset lähettävät 25 000 miestä Omaniin, 2 amerikkalaista lentotukialusta saattojoukkoineen ilmestyy Pakistanin rannikolle, 17 000 amerikkalaista ja 23 000 Naton miestä aloittavat operaation Brigtstar, Egyptissä.
 • iskuja edeltävän viikonlopun, yli 2 vrk tornit olivat ilman sähköä ja vartiointia, tätä ei ollut ikinä ennen tapahtunut. Remonttireiskat kulkevat kasseineen ja kaapelikeloineen.
 • yhdysvaltain viranomaiset peruuttavat omat lentonsa, jotka olisivat tapahtuneet 11.9.
 • turvallisuusfirma Securacom (marvin bush) sopimus tornien turvallisuudesta päättyi juuri edellisenä yönä vuorokauden vaihtuessa 11.9. vähän ennen iskuja. Sattuma kuljettaa ? No ei tietysti, kaikella on järkevä selitys. Sattumaan uskomisen olen näissä asioissa lopettanut jo ajat sitten.
 • vartiointitehtävän vastaanottanut uusi johtaja, Johnn O´Neill kuolee iskuissa ensimmäisenä työpäivänään, sattuma kuljettaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • syyskuun 4.-13.2001 Mahmood Ahmed taas yhdysvalloissa, hän oli neuvottelemassa amerikkalaisten ”valtiovarainministeriön” viranomaisten kanssa tulevasta yhteistyöstä ”terrorismin vastaisessa sodassa” ! ? sekä tapasi myös CIA:n ja kongressin edustajia. Tapaaminen Tenet (CIA), Richard Armitage (State) ja Biden (Senate) eli tämä v.2008 obaman varapresidentiksi valittava joe biden
 • edellisenä päivänä eli 10.9. lehdessä nimeltä; US Army´s School of Advanced Military Studies oli seuraava juttu; "Mossad are ruthless and cunning: having the capability to target US forces and make it look like a Palestinian/Arab act" Eli Israelin tiedustelupalvelu Mossad on armoton ja kavala: sillä on kyky iskeä yhdysvaltalaisiin kohteisiin ja saada se näyttämään Palestiinalaisten / Arabien tekosilta.

TAPAHTUMIA 911 AIKANA

 • Mahmood Ahmed nautti aamupalaa senaattori Bob Grahamin ja edustaja Porter Gossin kanssa, joka myöhemmin oli CIA:n johtajana syyskuusta 2004 toukokuuhun 2006.. Lisäksi hän tapaa colin powelin  ja muita hallinnon merkkihenkilöitä.  Siis ajatelkaa; iskujen rahoittaja Ahmed, on iskujen aikana yhdysvalloissa neuvottelemassa hallinnon kanssa jatkosta !!!!! Tämä rahoitusyhteys selviää myöhemmin mutta kyllä näin on ! katso Pakistan sivu
 • marvin bushin firma huolehti electronisesta turvallisuudesta myös Dullesin kansainvälisellä lentokentällä ja United Airlanes lentoyhtiössä.  Siinähän tuli jo sattumalta värisuora; 2 kpl United Airlinesin lentoja lähtee Dullesin lentokentältä ja ne molemmat osuu World Trade Centereihin ja kaikkien turvallisuudesta vastaa marvin bush ! Yhtiön omistaa Kuwaitilais-amerikkalainen yritys, jossa kuwaitin kuninkaallisetkin, bushien perhetuttuja, ovat mukana. katso bushit sivu.
 • Saudiherroja ja Bin Ladenin suvun päämiehet; mm Osaman veli, Shafig bin Laden olivat 11.9. yhdysvalloissa, Washingtonissa Carlyle yhtymän kokouksessa neuvottelemassa bush vanhemman kanssa öljybisneksistä ja heille järjestettiin erikoiskone, joilla heidät vietiin maasta vaikka lentokielto oli päällänsä.
 • 11.9.kaapattujen lentojen täyttöaste oli 20 %, normaalisti aina yli 75 %
 • lennot torneihin osuivat paikkoihin, jossa oli eniten tyhjiä toimistotiloja
 • lento Pentagoniin osui seinään, jota oli juuri vahvistettu
 • Lentoja AA11 ja AA77 ei ollut olemassakaan; http://www.serendipity.li/wot/aa_flts/aa_flts.htm

TAPAHTUMIA 911 JÄLKEEN

 • todistusaineisto hävitettiin ennen virallisia tutkimuksia, rakennusten teräsromua lähdettiin heti viemään Intiaan ja Kiinaan sulatettavaksi ja kierrätettäväksi, myytiin pilkkahinnalla

 • raivausta ja romun kuljetusta vahdittiin asevoimin eikä sivullisia päästetty paikalle

 • todistusaineiston hävittäminen on rikos, varsinkin kun kyseessä on yksi maailmanhistorian suurimmista rikoksista, New Yorkin pormestari rudolph giuliani sen kyllä tiesi, onhan hän entinen syyttäjä, ehdolla v.2008 presidentinvaaleissa ! No tottakai.

 • kaikki päätekijät ovat todistettavasti valehdelleet kommentoidessaan 11.9. ja siihen liittyviä tapahtumia; bush, chaney, rumsfeld, rice, powell jne.

 • Talebaanit olisivat luovuttaneet Osama bin Ladenin yhdysvaltoihin, jos YK olisi esittänyt todisteita hänen syyllisyydestään

 • Afganistanin pommitusten jälkeen uudeksi presidentiksi valitaan Hamid Karzai, joka on UNOCALin entinen työntekijä ja tämän jälkeen UNOCAL ja Afganistan pääsevät sopimukseen kaasuputken rakentamisesta Afganistanin halki. Putken rakentavat UNOCAL ja Halliburton (cheneyn firma)

 • 11.9.2001 on päivämäärä joka jää historiaan maailmanhistorian suurimpana huijauksena, tuolloin meille kerrottiin että Osama bin Laden + 19 arabiterroristia kaappasivat 4 lentokonetta ja lensivät ne arvokohteisiin yhdysvalloissa !

 • Yhdysvaltain valtaapitävät sanoivat että iskut tulivat aivan yllättäen, ilman ennakkovaroitusta !

 • Ei pidä paikkaansa.

 • Viranomaisilla oli jo aiheesta kirjallisuutta ja harjoituksia jo 1990-luvulla.

  Eli taas; kaikki valtaapitävät valehtelivat, ettei heillä muka ollut aavistustakaan, siitä että lentokoneita voitaisiin käyttää aseina, tässä asiakirjan kansikuva; eikä se ole trikkikuva ! se on oikea asiakirja ja löytyy netistä !

   

 • Skenaariota; jossa terroristit hyökkäisivät sekä WTC-torneihin että Pentagoniin on simuloitu paljon, nämä kuvat on otettu vain vuotta ennen kuin se oikeasti tapahtui

   

   

   

   

  Nyt larry suunnittelee uutta tornia nimeltään Freedom ja sen korkeus on 1776 feet. 1 jalka = 12 tuumaa eli 304,8 mm. Joten korkeus metreissä; 541,3248 m. "Rakennus tulee olemaan meidän vapautemme ja itsenäisyytemme symboli" ! Sattumalta tuo korkeus on sama kuin yhden salaliiton perustamisvuosi eli illuminati perustettiin tuolloin, yhdysvallat myös perustettiin samana päivänä.

   

  Kymmenet tuhannet pelastus-ja raivaustöissä mukana olleet ovat nyttemmin sairastuneet keuhkosyöpään ym sairauksiin, kun myrkyllinen pöly kulkeutui keuhkoihin. Heitä kiellettiin käyttämästä hengityssuojaimia sillä perusteella etteivät ohikulkevat ihmiset pelästyisi. Nyt yli 70 % raivaustöissä mukana olleilla (40 000) on vakavia hengityselinsairauksia. Lisää sankarit sivulla.

 

Kolme päivää onnettomuuden jälkeen Washingtonista (White House) ilmoitettiin, että Wall Street on turvallinen ja ihmiset voivat palata töihin, vaikka ilma oli edelleen myrkyllinen. Sairastuneille ei makseta korvauksia.

 

Senaattori Paul Wellstone kuolee yllättäen lento-onnettomuudessa juuri ennen lentokentälle laskeutumista. Hän oli bushin hallinnon ankarimpia arvostelijoita ja vaati uusia puolueettomia tutkimuksia 11.9. tapahtumista. Lentokone oli luotettava ja lentäjät erittäin kokeneita. Sää ei ollut huono. Silminnäkijät kuulivat laukauksia kun kone oli juuri lähestymässä kiitorataa.

 

 

Kaikki WTC-tornien raivaustyömaalla olleet pelastus / raunio koirat  ( 14 kpl) ovat kuolleet syöpään nopealla aikataululla.

 

 

 

 

 

Olemmeko kuin lampaita ja uskomme kaiken mitä tuo ukko esikuntineen horisee !?

 

 

 

    

 

Mielilauseitani on aina ollut:     Amerikkalaiset, maailman hölmöin kansa ! katso amerikkalaiset sivu.

Eli 11.9.2001 Terrori-iskut; rättipäät eivät ikinä olisi pystynyt siihen vaikka heitä olisi vähän autettukin ! Joitakin arabien näköisiä miehiä kävi valloissa lentokursseilla mutta ne olivat CIA:n pohjustusoperaatioita, äijät oli niin kahjoja ettei heille olisi auton ajokorttiakaan voinut antaa sanoivat muutamat lentokouluttajat. Olisivatko he karttakirjan kanssa suunnistaneet maaleihinsa niinkuin kummelin hupailussa 90-luvulla ! ?

 

http://video.google.com/videoplay?docid=-6977908619529323295&ei=dQHASMirMZXg2wLsubSZCQ&q=aziz+the+combat&vt=lf

 

 

 

En ole näitä juttuja itse tietenkään keksinyt, mutta tullut asiasta 100 % vakuuttuneeksi katseltuani aiheesta filmejä netistä satoja tunteja tähän liittyen. Suurin osa filmeistä on esitelmiä ja paneelikeskusteluja aiheesta, osallistujina on asiantuntijoita yhteiskunnan eri aloilta, professoreita, CIA:n entisiä korkeita virkamiehiä, armeijan eläkkeellä olevia korkeita upseereita, presidenttien neuvonantajia jne. jne........

 

Jossain vaiheessa aloin kirjoittelemaan tällä toisella tietokoneella samantein muistiin asioita (tuolloin en tiennyt että aiheesta oli jo kotimaisiakin sivuja) mutta filmit on kyllä kaikki englanninkielisiä ilman tekstitystä (paitsi 2 on osittain tekstitetty) linkkejä videot sivulla

 

Olen tutkinut myös historiaa, jotta ymmärtäisin asian paremmin sekä erittäin tärkeänä seikkana otin selvää miksi asia edelleen pysyy poissa valtamediasta etenkin yhdysvalloissa, kuten myös meillä, valitettavasti. Molempiin asioihin löytyi täysin loogiset vastaukset. Media sivulla lisää.

 

Tuntuu hurjalta, mutta historia kertoo, että kaikkiin sotiin yhdysvallat on mennyt mukaan petoksen kautta. Yhdysvaltojen mantereelle on viimeksi hyökätty 1812 jolloin nykyinen paras ystävä Englanti hyökkäsi yhdysvaltoihin. Pearl Harbor ei tullut yllätyksenä Washingtonissa olijoille, mutta siitä ei kerrottu Harborissa olijoille eli väki siellä uhrattiin, jotta saatiin kansa puolustamaan yhdysvaltojen osallistumista toiseen maailmansotaan, samoin Vietnamin sota ym. kaikki lavastuksia.  Psygologiaa. katso historia sivu

 

Mutta että Suomenkaan tutkiva journalismi ei meille tästä kerro mitään, se on peräti outoa !

Mitä meidän toimittajat tekevät ? Kun lampuri joutuu tämmöisetkin asiat itse selvittämään !

MÄDÄT OMENAT KORISSA PÄÄLLIMMÄISINÄ

Esim. irakilaisessa Abu Ghraibin vankilassa suoritetuista julmuuksista joutuivat oikeuteen sotilaat, eivät herrat komentoketjun yläpuolelta, kidustuskäskyt lähtivät valkoisesta talosta normaalissa nokkimisjärjestyksessä, bush, chaney, rumsfeldt, powell ja sitten kenraalit jne.. Paineet joukkotuhoaseiden löytymiseen oli valtavat.

    

Kaikkea tekstiä en ole jaksanut kääntää, tähän on mennyt valtavasti aikaa. Tämä on semmoinen madonreikä / musta aukko, josta ei loppua tunnu tulevan.

Seuraavassa Litvinenkonkin myrkytys niputetaan samaan !

911 WTC Links To Russian-Jewish Mafia Revealed

The connections now discovered by Italian and Russian investigators between the Russian-Israeli-Italian-British-US private intelligence network of former intelligence agents and billionaire mobsters suggest that the "serious crimes" committed may be more than the poisoning of Litvinenko and others with radioactive materials. The investigators are wise to pursue the links to U.S. security firms and former CIA personnel involved in pre-9/11 protection functions. The FBI cannot or will not investigate the actual perpetrators of 9/11. However, the Italian and Russian law enforcement professionals are beginning to get very close. It is a shame that American law enforcement is not interested in pursuing real leads in the biggest crime in American history.

Tässä seurauksia 11.9.2001 johtuen